Transformam el món des de les aules: Caixa d'eines per personal docent i alumnat

Objectius de desenvolupament sostenible

L’Agenda 2030, concretada en els 17 Objectius de desenvolupament sostenible, esdevé un poderós marc per interrelacionar els grans reptes i problemàtiques de la nostra era. Ens interpel·la a tots per cercar solucions col·lectives i innovadores.

Un dels sectors contemplats com a estratègics és l’acadèmic. La Facultat d’Educació representa un importantíssim node de multiplicació, ja que és allà on es formen els futurs professors i professores, mestres i pedagogs i pedagogues que formaran, al seu torn, la societat del demà.

Per animar-vos a introduir els ODS a la vostra pràctica docent i pedagògica posam a la disposició de docents i alumnat de la Facultat d’Educació aquesta recopilació de materials didàctics seleccionats, que anirem actualitzant periòdicament. Amb ells, organitzats per temàtiques de l’Agenda 2030 i per nivell educatiu, podreu contribuir a transformar el nostre món, des de les aules de la Facultat i de les escoles i espais formatius a on us desenvolupareu professionalment.

Podeu anar directament a cada secció clicant a sobre un dels enllaços següents o be començar a escriure al cercador i els resultats es filtraran:

Gènere