Escoltar

Comunicat de la Facultat d'Educació amb motiu de la suspensió temporal de l'activitat docent presencial a partir de dilluns dia 16 de març i durant dues setmanes

 

  1. Pel que fa a la docència en línia a través d'Aula digital durant la suspensió de l’activitat docent presencial vos remetem a les orientacions i recursos que la Universitat ha posat a la nostra disposició i que s’especifiquen en el comunicat que ha fet públic el Rectorat (https://diari.uib.cat/arxiu/La-UIB-aprova-un-protocol-amb-pautes-per-a-la.cid622609). El vostre professorat programarà activitats de docència en línia per tal de mantenir l’activitat docent i complir així el cronograma establert en la vostra assignatura. Teniu a la vostra disposició tots els serveis de suport que Campus Digital ha creat amb motiu de l’alerta sanitària pel Coronavirus.
  2. Pel que fa a les practiques externes no es duran a terme a partir de dilluns dia 16 de març i durant un període de dues setmanes. Per tant, no heu d’assistir als centres assignats ni a la Universitat. Vos comunicam que avui matí en la mateixa línia, des de secretaria, se n’ha informat a tots els centres escolars d’infantil i primària i a les entitats i institucions d’educació social.
  3. Per a qüestions relatives a avaluacions, TFG, TFM i estudiants de mobilitat, també vos remetem al comunicat que ha fet públic el Rectorat (https://diari.uib.cat/arxiu/La-UIB-aprova-un-protocol-amb-pautes-per-a-la.cid622609). No obstant això vos mantindrem informats de qualsevol canvi que es vagi produint durant els propers dies.
  4. Per a seguir informats es recomana utilitzar el web https://coronavirus.uib.cat/, a través del qual es posa a l’abast de la comunitat universitària totes les dades actualitzades de la situació generada pel virus. També hi trobareu la informació que ofereixen les autoritats sanitàries autonòmiques, estatals i internacionals.
  5. Per a qualsevol dubte o problemàtica relacionada amb les activitats docents de la nostra Facultat, no dubteu a posar-vos en contacte amb els respectius caps d’estudis i/o altres membres de l’equip de deganat: https://www.uib.cat/lauib/estructura/Facultats-i-escoles/fedu/


Miquel F. Oliver
Degà de la Facultat d’Educació
Palma, Alaior i Eivissa, 13 de març de 2020