Ets alumne/a de la UIB i vols estudiar a una altra universitat?

Els programes de mobilitat i intercanvi coordinats pel Servei de Relacions Internacionals (SRI), t'ofereixen la possibilitat de fer una part dels teus estudis en una altra universitat d'arreu del món o pràctiques en algun país de la Unió Europea.

La informació genèrica actualitzada sobre el calendari, les passes per demanar una plaça i la realització de la sol·licitud mitjançant Acadèmic es troba al SRI.

Aquestes són les opcions per a l’alumnat de la Facultat d’Educació:

Programa Sicue

Programa d’intercanvi entre universitats espanyoles a través del Sistema d’Intercanvi entre Centres Universitaris Espanyols (SICUE).

Característiques del programa de mobilitat:

Requisits per a sol·licitar una plaça:

  • Estar matriculat a la UIB o als seus centres adscrits d’un mínim de 30 crèdits durant el curs en què es presenta la sol·licitud.
  • Haver superat un mínim de 60 crèdits en cas d'estudis de grau referits al curs acadèmic anterior al de la sol·licitud.
  • Continuar matriculat a la UIB durant el curs en què es vol fer l’intercanvi.

Informació sobre la convocatòria vigent: Curs 2024-25

Tota la informació detallada sobre el programa SICUE es troba al SRI. També pots consultar la informació d’aquest programa des de la sessió informativa de la Facultat d’Educació.

Preguntes freqüents

Resol les preguntes més freqüents d’aquest programa: FAQs Programa Sicue

Revisa què és i com complimentar l’acord acadèmic. Revisa les passes que s’han de seguir abans de partir i en tornar d’una estada Sicue.

Coneix l’experiència d’altres persones de la UIB

(en procés)

Programa Erasmus

Programa d’intercanvi entre universitats de la UE a través del programa Erasmus+ Estudis KA131.

Característiques del programa de mobilitat:

  • Estudis de Grau, Màster o Doctorat d’un període d'estada mínim a la universitat de destinació de 3 mesos, i màxim, de 12 mesos per a cada cicle d'estudis, inclòs un període complementari de pràctiques
  • Universitats de la UE amb les quals la UIB té conveni. Consulta el llistat a la web del SRI

Requisits per a sol·licitar una plaça: 

  • Estar matriculat a la UIB o als seus centres adscrits durant el curs acadèmic actual i el curs acadèmic en el qual es realitza l'estada.
  • Haver superat un mínim de 60 crèdits en el moment de fer la sol·licitud i estar matriculat en el segon any d'estudis d'ensenyament superior (excepte estudiants de màster i de doctorat).
  • Acreditar el nivell d'idioma que requereix la universitat de destinació, si escau. És imprescindible presentar el document acreditatiu corresponent en el moment de fer la sol·licitud. Consulta les equivalències aquí.

Informació sobre la convocatòria vigent: Curs 2024-25

Tota la informació detallada sobre el programa Erasmus+ Estudis KA131 es troba al SRI. També pots consultar la informació d’aquest programa de la sessió informativa de la Facultat. Al següent document podeu consultar el llistat de tutors i tutores per universitats.

Resol les preguntes més freqüents d’aquest programa

(en procés)

Coneix l’experiència d’altres persones de la UIB 

Al vídeo enllaçat podeu conèixer l'experiència d'altres persones que han participat al programa ERASMUS.

Altres programes de Mobilitat